Søg
Søg
Vi fandt ingen resultater
Vis alle {{count}} resultater
Forside
Sundhed
Kostanbefalinger
De officielle kostråd
Spædbørn og småbørn 0-2 år
Småbørn 2-5 år
Skolebørn 6-12 år
Teenagere
Børn i voksealderen - knoglernes udvikling
Mænd
Kvinder
Gravide og ammende
Må gravide spise ost?
Ældre 70 år
Sportsudøvere
Vegansk og vegetarisk kost
Plantebaserede drikke
Mælkens næringsstoffer
Mælk - en unik pakke af næringsstoffer
Protein
Kulhydrat
Fedt
Vitaminer og mineraler
Vitamin B12
Calcium
Calcium - sammenligninger
Mælkens betydning for
Din sundhed
Laktoseintolerance
Mælkeallergi
Immunforsvaret
Kropsvægten
Huden
Mælk og bumser
Musklerne
Knoglerne
Knogleskørhed
Tænderne
Mellemørebetændelse
Hjertesundheden
Type 2-diabetes
Kræft
Bæredygtighed
Bæredygtig kost
Bæredygtig kost handler om mere end klima og CO2-aftryk
Sådan mindsker du dit madspild
6 tips til at sænke dit klimaaftryk fra fødevarer
Hvad er en plantebaseret kost?
Plantebaseret madplan
Er løsningen på klimakrisen at vi alle lever plantebaseret?
Tips til at spise flere grøntsager
Tips til mindre madspild – sådan får du brugt dine mejerirester
Er mælk bæredygtigt?
Bæredygtig produktion
Hvad belaster klimaet mindst? Det konventionelle eller økologiske landbrug?
Hvordan arbejder mejerisektoren på at nedsætte sit CO2-aftryk?
Film: Bæredygtighed på gården
Hvor meget CO2 udleder en ko?
Metangas fra køer
Dyrevelfærd
Artikler om dyrevelfærd
Transport af køer
Sådan sikres koens sundhed
Hormonbehandles malkekøer, og er der hormoner i mælk?
Hvad er egentlig koens naturlige adfærd?
Køer på græs eller i stald - hvad er bedst for malkekoen?
Hvor gammel bliver en malkeko?
Tager koen skade af at blive insemineret?
Dyrevelfærdsmærket - på mælk og mejeri
Drikker vi kalvens mælk?
Aflives kalve ved fødslen?
Aflivning af myten om tremmekalve og udfasning af bindestalde
Dyrevelfærd i løsdriftsstalde
Er det synd at tage den nyfødte kalv fra koen?
Dyrevelfærd i mejeribruget
Videoer om dyrevelfærd
Kobørster er dyrevelfærd
Sådan sikres koens sundhed
Fri adgang til vand og mad
Hvad ligger køerne på?
Livet som landmand med køer
Malkerobotter i løsdriftsstalde
Koens liv i en løsdriftsstald
Smag og madkultur
Mejeriprodukter
Mælk
Yoghurt
Smør
Fløde
Andre mejeriprodukter
Ost
Ost - produktion
Mælkens desserthelte
Koldskål med en hemmelig ingrediens
Mor Ingeborgs dessert
Den arabiske mælkedessert Muhallebi
Saltkaramelbudding med ekstra saltkaramel
Amerikanske pandekager med Christel Pixi
Æbleskiver i skolekøkkenet
Nytårsdessert ala strangas
Risalamande anno 1901
Opskrifter
Bøf med danablu
Pasta alfredo med forårsgrønt
Danablu med rugbrød og æggeblomme
Esrom til tapas
Havregrynsrisotto med svampe, cremet ost og spejlæg
Risengrød
Spansk pølseret
Spaghetti carbonara
Svampe og porretærte
Tarteletter
Tomatsuppe
Jordskokkesuppe
Svampelasagne
Sellerisuppe
Kold radisesuppe
Sliders - miniburgere
Flødekartofler
One pot pasta
Cæsatsalat á la Michelle Kristensen
Spicy tacos á la Michelle Kristensen
Alt-i-en-gryde
Æbleskiver
Amerikanske pandekager
Banana pudding
Esrom med æblerelish
Baked alaska - isbombe á la Strangas
Koldskål
Jordbærgrød med fløde
Muhallebi - arabisk mælkedessert
Frøken Jensens risalamande anno 1901
Saltkaramelbudding
Mælkesnitter
Blåbær cheesecake
Blinis
Donuts
Finske pandekager
Gulerodsbrød
Hvedeknopper
Kanelkage
Scones
Kammerjunker
Påskereder
Asiatisk shake
Gurkemeje-latte
Hindbær-smoothie
Laktosefri chai ice-blend
Peanutbutter-smoothie
Chai is
Hjemmelavet is med kondenseret mælk
Mango-is med müsli
Chiagrød med mælk
Flødeost med urter
Chokoladespread - hjemmelavet nutella
Kryddersmør
Ribsgele
Panna cotta
Kærnemælksdressing
Spinatpandekager
Grønne linser med æble, syltede rødløg og ostesauce
Curry med paneer, blomkål og gulerod
Skyr bowl
Farverige grøntsagsboller
Bananpandekager
FORFRISKENDE SMOOTHIE MED MÆLK OG MASSER AF GRØNT
SKØN RØD SMOOTHIE MED MÆLK OG FRUGT
OVERNIGHT OATS MED KANEL OG ÆBLE - MÆTTENDE OG MED DEN SKØNNESTE, SØDE SMAG!
Mælkemyter
Myte 1: 3 glas mælk om dagen dræber
Myte 2: mælk giver knogleskørhed
Myte 3: hormoner i mælk er farlige
Myte 4: forskningsresultater er købt og betalt af mælkeindustrien
Hvad er forskningsbaseret viden?
Myte 5: Mælk påvirker syre/base-balancen i kroppen og giver knogleskørhed
Mælkeleksikon
Bæredygtighed
Bæredygtighed
Klima
Plantebaseret kost
Mad & Næring
Aminosyrer
Beriget mælk
Biotilgængelighed
B-vitamin
Calcium
D-vitamin
Fedt
Fosfor
Kaffe
Kalium
Kasein
Kulhydrat
Laktose
Mineraler
Mættet fedt
Mælkematrice
Næringsstoffer
Vitamin B12
Phosphor
Protein
Sesamfrø
Stærk mad
Sukker
Sødemidler
Vitaminer
Dyrevelfærd
Dyrevelfærd
Mejeriprodukter
A1- og A2-mælk
A38
Cremefraiche
Dulce de leche
Fermenterede mælkeprodukter
Fløde
Fåremælk
Gedemælk
Is
Kondenseret mælk
Kærnemælk
Laktosefri
Modermælkserstatning
Mælk
Mælkepulver
Ost
Rå mælk
Skyr
Smør
Syrnede mælkeprodukter
Ylette
Ymer
Yoghurt
Produktion
Animalske fødevarer
Antibiotika
BGB-mærket
BOB-maerke
Celletal
Emballage
Emulgator
ESL
GMO
GTS
Homogenisering
Mælkesyrebakterier
Osteløbe
Pasteurisering
Pesticider
Tilsætningsstoffer
UHT behandling
Ultrafiltrering
Valle
Vegetabilske produkter
Økologi
Sundhed
Akne
Astma
Blodtryk
Børn
Cancer
Diabetes
Eksem
Gravid
Hjertekarsygdomme
Hormoner
Højde
Immunforsvaret
Knogler
Knogleskørhed
Kolesterol
Kostanbefalinger
Kostråd
Kræft
Laktoseintolerance
Livsstilssygdomme
Mellemørebetændelse
Mælkeallergi
Mæthed
Naturlighed
Negle
Osteoporose
Overvægt
Prostatakræft
Sarkopeni
Sukkersyge
Sundhed
Tarmflora
Teenagere
Træning
Type 2-diabetes
Tænder
Uren hud
Vegansk kost
Vegetarisk kost
Væskebalance
Ældre
Calciumberegner
Start
Proteinberegner
Proteiner
Proteinkvalitet
Quiz'er
Quiz: Test din viden om mælkens næringsstoffer
Quiz: Test din viden om mejeriprodukter
Mejerishoppen
Om Mælken.dk
Kontakt
Søg
ALLE
BÆREDYGTIGHED
DYREVELFÆRD
MAD & NÆRING
MEJERIPRODUKTER
PRODUKTION
SUNDHED
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
b
Bæredygtighed