Yoghurt bowl

Flot, farverig frugtsnack

Ingredienser ( 1 portion )

  • 2 dl yoghurt naturel
  • 50 g bær, friske eller frosne

Topping

  • Havregryn
  • Blandede nødder, kerner eller frø, f.eks. hasselnødder, solsikkekerner eller chiafrø
  • Frisk frugt skåret i mindre stykker

Fremgangsmåde:

  1. Hvis du bruger frosne bær, skal bærrene have et opkog i ca. 1 minut. Lad bærrene køle af.
  2. Kom yoghurt og bær i en blender eller foodprocessor
  3. Servér bæryoghurten i en skål og top med havregryn, hakkede nødder, kerner eller frø og frisk frugt

Tip! Hvis du ikke har en blender eller foodprocessor, kan du nemt mose bærrene med en gaffel og blande dem sammen med yoghurten.

 

Næringsberegning for yoghurtbowl inklusiv 2 spsk. havregryn, 1 spsk. hakkede hasselnødder, 1 kiwi og ½ æble i tern

 

  Energifordeling Næringsindhold pr. 100 g.
Energi - 289 kcal
Protein 15,2 E% 43,2 kcal
Kulhydrat 46,2 E% 120,8 kcal
Fedt 38,6 E% 113,4 kcal