Yoghurt bowl
Flot, farverig frugtsnack
Ingredienser ( 1 portion )
- 2 dl yoghurt naturel
- 50 g bær, friske eller frosne
Topping
- Havregryn
- Blandede nødder, kerner eller frø, f.eks. hasselnødder, solsikkekerner eller chiafrø
- Frisk frugt skåret i mindre stykker
Fremgangsmåde:
- Hvis du bruger frosne bær, skal bærrene have et opkog i ca. 1 minut. Lad bærrene køle af.
- Kom yoghurt og bær i en blender eller foodprocessor
- Servér bæryoghurten i en skål og top med havregryn, hakkede nødder, kerner eller frø og frisk frugt
Tip! Hvis du ikke har en blender eller foodprocessor, kan du nemt mose bærrene med en gaffel og blande dem sammen med yoghurten.
Næringsberegning for yoghurtbowl inklusiv 2 spsk. havregryn, 1 spsk. hakkede hasselnødder, 1 kiwi og ½ æble i tern
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100 g. | |
Energi | - | 289 kcal |
Protein | 15,2 E% | 43,2 kcal |
Kulhydrat | 46,2 E% | 120,8 kcal |
Fedt | 38,6 E% | 113,4 kcal |