Kold radisesuppe
Lækker, forårsfrisk kold radisesuppe
Ingredienser ( 4 personer )
- 8 agurker (uden skræl og indmad)
- 2 fed hvidløg
- 12 små radiser
- 1 dl mælk 0,5%
- 1 dl græsk yoghurt 2%
- 1/4 rødvinseddike
- 1 dåse butter beans
- Et skvæt tabasco
- Urter og olivenolie til pynt
- Salt
- Peber
Fremgangsmåde:
Blend alle ingredienserne i en blender. Stil i køleskabet i 2 timer og pynt.
Pr. person | |
KJ | 621 |
Kcal | 148 |
Fedt (g) | 1,33 |
Kulhydrat (g) | 20,5 |
Protein (g) | 9,94 |
Kostfibre (g) | 7,16 |
Calcium (mg) | 181 |
Andet inkluderer organiske syrer, alkohol og uspecificeret
Kilde: VITAKOST (u.å.) HTTPS://WWW.VITAKOST.DK/DA/HJEM