Tarteletter
Nogle ta’r det tungt, andre tarteletter 😊 Hvem elsker ikke tarteletter. Her får du opskriften på klassiske tarteletter med hvide asparges.
Ingredienser ( 4 personer )
- 500 gram hønserester fra en suppehøne
- 2 dl hønsefond
- 2 dl sødmælk
- 2 glas hvide asparges med væde
- 60 gram smør
- 4 spsk. mel
- Salt og peber
- 20 tarteletskaller
Sådan gør du:
Skær kødet i små stykker. Skær asparges ud og gem 2 dl væde. Smelt smør i en gryde og tilsæt mel og pisk. Hæld aspargesvæden ved lidt efter lidt, mens der piskes. Tilsæt hønsefond. Mælk tilsættes gradvist til den ønskede konsistens. Når saucen er tyk tilsættes asparges, hønsekød, salt og peber. Servér i tarteletskallerne.
Pr. person | |
KJ | 4116 |
Kcal | 984 |
Fedt (g) | 63,5 |
Kulhydrat (g) | 65,9 |
Protein (g) | 36,6 |
Kostfibre (g) | 5,94 |
Calcium (mg) | 186 |
Andet inkluderer organiske syrer, alkohol og uspecificeret
Kilde: VITAKOST (u.å.) HTTPS://WWW.VITAKOST.DK/DA/HJEM