Sellerisuppe
Prøv denne skønne sellerisuppe med lækre rodfrugter og masser af smag.
Ingredienser ( 4 personer )
- 400 gram selleriknold
- 150 gram kartofler
- 150 gram gulerødder
- 100 gram løg
- 1 liter grøntsags- eller hønsebouillon
- 3,4 dl minimælk
- 0,5 citron
- 1 bundt persille
- 1 fed hvidløg
- 1,5 spsk olivenolie
- Salt og peber
Fremgangsmåde:
Skræl selleri, kartofler og løg, og skær dem i tern. Skræl gulerødderne, og skær dem i strimler. Kartofler, løg og selleri koges i bouillonen i 30 min. Blend og tilsæt mælk. Tilsæt citronsaften og salt og peber. Gulerodsstrimler tilsættes og varmes kortvarigt.Tilsæt hakket persille, hvidløg og olie.
Pr. person | |
KJ | 781 |
Kcal | 187 |
Fedt (g) | 6,62 |
Kulhydrat (g) | 21,2 |
Protein (g) | 7,24 |
Kostfibre (g) | 7,04 |
Calcium (mg) | 209 |
Andet inkluderer organiske syrer, alkohol og uspecificeret
Kilde: VITAKOST (u.å.) HTTPS://WWW.VITAKOST.DK/DA/HJEM