Panna cotta

Panna cotta er en klassisk og enkel italiensk dessert som er skøn at servere i sommerhalvåret.

Ingredienser ( 4 portioner )

  • 1 vaniljestang
  • 5 dl piskefløde 38%
  • 60 gram rørsukker
  • 3 blade husblas

Fremgangsmåde:

Kom fløde, sukker, vaniljekorn og vaniljestang i en gryde og kog op  ved svag varme i ca. 5 min. Afkøl.

Læg husblas i koldt vand. Vrid den let og rør den i den lunkne fløde. Fordel cremen i fire glas og stil på køl i et par timer.

Pr. portion  
KJ 2131
Kcal 509
Fedt (g) 47,5
Kulhydrat (g) 18,1
Protein (g) 3,74
Kostfibre (g) 0,07
Calcium (mg) 88,9

 

Andet inkluderer organiske syrer, alkohol og uspecificeret 

Kilde: VITAKOST (u.å.) HTTPS://WWW.VITAKOST.DK/DA/HJEM