Bananpandekager

LÆKRE BANANPANDEKAGER - PERFEKT TIL EN NEM DESSERT ELLER DEN LILLE SULT. 


Tilberedningstid: 20 minutter

Ingredienser ( 8-10 stk. )

  • 2 meget modne bananer
  • 3 æggeblommer
  • 1 tsk. kardemomme
  • 1 spsk. vaniljesukker
  • 2 dl mælk (mini- eller kærnemælk)
  • 200 g mel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 3 æggehvider

SÅDAN GØR DU:

  • Mos banananerne grundigt med en gaffel til der ikke er klumper.
  • Rør æggeblommer, kardemomme og vaniljesukker og til sidst mælk i.
  • Rør mel og bagepulver sammen og sigt det i dejen, så der ikke er klumper i melet.
  • Rør eller pisk dejen til den er fin og glat.
  • Pisk æggehviderne stive og fold dem i dejen.
  • Smelt smør på en pande og bag ca. 4 pandekager ad gangen. Vend dem når dejen er begyndt at stivne.