CHIA GRØD MED MÆLK
Start dagen med en cremet chiagrød, der er fyldt med fibre og protein. Toppingsene kan varieres i det uendelige, men bær, nøddesmør og müsli er altid en god idé.
Ingredienser:
2 spsk. chiafrø
2 dl letmælk
1 tsk. honning
2 spsk. græsk yoghurt
Idéer til toppings:
Mandelsmør
Solbærmarmelade
Müsli
Hindbær
Sådan gør du:
Kom chiafrø, mælk og honning i en skål og rør rundt. Chiafrøene vil nu begynde at suge væsken til sig. Lad det stå i 10 minutter, og rør derefter rundt igen, så chiafrøene ikke samler sig i klumper. Dæk skålen til, og stil chiagrøden i mindst 1 time eller natten over i køleskabet.
Morgenen efter røres skyr i grøden, så den bliver dejlig cremet. Top med dine yndlingstopping, fx mandelsmør, marmelade, müsli og hindbær.
Opskriften er udviklet af Emma Martiny, blogger, madskribent og kogebogsforfatter.