Ribsgele og pannacotta
Ingredienser - 4 portioner
Pannacotta:
1 vaniljestang
5 dl piskefløde
60 g rørsukker
3 blade husblas
Fremgangsmåde:
Kom fløde, sukker, vaniljekorn og vaniljestang i en gryde og kog op ved svag varme i ca. 5 min. Afkøl.
Læg husblas i koldt vand. Vrid den let og rør den i den lunkne fløde. Fordel cremen i fire glas og stil på køl i et par timer.
Ribsgele:
2 blade husblas
200 g ribs
100 g sukker
½ dl vand
Ribs til pynt
Fremgangsmåde:
Læs husblas i koldt vand i ca. 10 min. Kom ribs, sukker og vand i en gryde og kog ved svag varme. Vrid husblas let og rør den i ribssaften til den er opløst. Held geleén over den stivede pannacotta og stil på køl i ca. 1 time.