Ribsgele og pannacotta

Ingredienser - 4 portioner

Pannacotta:

1 vaniljestang
5 dl piskefløde
60 g rørsukker
3 blade husblas

Fremgangsmåde:

Kom fløde, sukker, vaniljekorn og vaniljestang i en gryde og kog op  ved svag varme i ca. 5 min. Afkøl.

Læg husblas i koldt vand. Vrid den let og rør den i den lunkne fløde. Fordel cremen i fire glas og stil på køl i et par timer.

 

Ribsgele:

2 blade husblas
200 g ribs
100 g sukker
½ dl vand

Ribs til pynt

 

Fremgangsmåde:

Læs husblas i koldt vand i ca. 10 min. Kom ribs, sukker og vand i en gryde og kog ved svag varme. Vrid husblas let og rør den i ribssaften til den er opløst. Held geleén over den stivede pannacotta og stil på køl i ca. 1 time.