MÆLKESNITTER

 

Ingredienser- ca. 18 stk

Kage:
150 gram smør
150 gram sukker
3 æg - 2 spsk ren kakao
150 gram hvedemel
1 tsk bagepulver
5-7 spsk mælk

Creme:
400 gram flødeost
3 spsk citronsaft
2 spsk vanillesukker
1 spsk flormelis
1 spsk honning
2,5 dl fløde

 

Fremgangsmåde:

Rør margarine og sukker blødt - tilsæt 1 æg ad gangen. Rør alle tørre ingredienser i - tilsæt mælk gradvist. Fordel dejen i en bradepande med bagepapir. Fordel i et jævnt lag. Bages ved 225 grader i alm. ovn i ca. 8-10 min. Pisk flødeosten luftig sammen med citron, vaniljesukker, flormelis og sirup/honning. Pisk fløden til flødeskum og vend den i flødeostblandingen. Læg blandingen på halvdelen af kagen og læg den anden halvdel ovenpå. Skær ud i snitter.